Lena Dunham, sex, drugs and rock’n’roll: Her er serierne, du skal streame i februar

Sjældent har en måned været så spækket med spændende serier på streaming-tjenesterne. Nogle af tidens bedste serier vender tilbage, nye storventede serier kommer til, og en enkelt serie rebootes, uden at man tør håbe på, at det bliver godt.

1. ‘Girls’ sæson 5

Lena Dunham har deklareret, at femte sæson af ’Girls’ bliver den næstsidste, så når pige-serien over dem alle får premiere i denne måned, er det bare om at nyde det, inden det hele er forbi.

Pigerne er blevet ældre, men ikke klogere. Marnie skal giftes med den slatne hipstermusiker Desi, mens Shoshanna har lært, at man faktisk godt kan flygte fra sine problemer, hvis bare man løber langt nok væk. Hannah har lagt det turbulente forhold til Adam bag sig og er nu sammen med den blide Fran. Men Adam er alligevel ikke helt ude af billedet, lader det til i traileren, selvom han har haft travlt med ’Star Wars’ under optagelserne til femte sæson.

Dunhams serie om de fire unge kvinders turbulente venskab og enøjede egoisme har svinget en smule i kvalitet undervejs, men tredje sæson var stærk, og trailerne for den nye sæson giver da også løfter om en lovende affære, hvor den pinefulde komik og det eksistentielle drama går fornemt hånd i hånd.

Kan ses på HBO Nordic fra 22. februar.

Annonce
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue