Michael Fassbender sammenligner ‘Assassin’s Creed’-film med ‘The Matrix’

Michael Fassbender sammenligner ‘Assassin’s Creed’-film med ‘The Matrix’

Film baseret på computerspil har ikke det allerbedste ry. Et af de seneste større forsøg var ‘Prince of Persia: The Sands of Time’ med Jake Gyllenhaal, som fik en hård medfart, da den kom ud i 2010.

Hollywood har dog ikke opgivet at levere en succesfuld filmversion af et computerspil, og ‘Assassin’s Creed’, som står til at få premiere i december, ser faktisk rimeligt lovende ud.

Den primære årsag til den forsigtige optimisme er selvfølgelig først og fremmest, at Michael Fassbender er castet til at spille hovedrollen Callum Lynch. Desuden skal Fassbender igen samarbejde med instruktøren Justin Kurzel, som han senest arbejdede med på ‘Macbeth’, der fik hele seks stjerner her på siden.

Optagelserne er i fuld gang i Spanien, men Fassbender har alligevel haft tid til at tale med Empire om filmen. »Vi prøver at undlade at lave filmen alt for crazy voldelig, selvom der selvfølgelig er et element af det. Men det, der virkelig er cool, er, at vores actionsekvenser bliver optaget på settet og på virkelige locations«, fortæller Fassbender, som sammenligner filmen med en nyklassiker inden for actiongenren.

»Jeg har hele tiden tænkt på ‘The Matrix’, siden vi kastede os over det her projekt. Ideen om DNA-hukommelse løfter det fra en standard fantasy-film, fordi du har noget, som publikum faktisk kan tro på. Rejsen bliver meget større, fordi du er med på en helt anden måde«.

Udover Fassbender tæller castet desuden Marion Cotillard, der spillede over for Fassbender i ‘Macbeth’, samt Jeremy Irons som skurken Allan Rikkin. Brendan Gleeson er castet til at spille Fassbenders karakters far.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af