Se den første rigtige trailer til Netflix’ genoplivning af ‘Full House’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Forleden nævnte vi Netflix’ genoplivning af den gamle sitcom ‘Full House’ som en af de serier, der skal streames i februar måned. Nu er den første lange trailer så ude, og her introduceres dramaet for alvor, mens vi hører familien sniksnakke.

D.J. Tanner (Candace Cameron Bure) er blevet alenemor med tre børn, og ligesom hendes far fik hjælp fra familie og venner til at opdrage sit afkom, får D.J. det samme. Hendes søster Stephanie (Jodie Sweetin) og gamle, skøre veninde Kimmy (Andrea Barber) flytter ind, og resten af den kære familie står også klar.

Det nye ‘Fuller House’ har beholdt dåselatteren, men sat nyt fokus på de kvindelige karakterer. Seriens mest kendte karakterer som Jesse (John Stamos), Joey (Dave Coulier) og Danny (Bob Saget) vil poppe forbi fra tid til anden, og selvom Mary-Kate og Ashley ikke umiddelbart vender tilbage som Michelle Tanner, lever deres catch phrase »how rude!« stadig videre.

‘Fuller House’ og dens 13 afsnit får premiere på Netflix 26. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af