Se den nye ‘Zoolander 2’-trailer – med cameos fra Justin Bieber og ASAP Rocky

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er sjældent, at en sequel får premiere hele 15 år efter den første film. På næste torsdag er Ben Stiller dog tilbage som Derek Zoolander i ‘Zoolander 2’, og at dømme ud fra den nye trailer bliver det rimeligt hæsblæsende.

Plottet tager, kort fortalt, udgangspunkt i, at en række af musikverdenens hotteste celebrities begynder at blive systematisk likvideret og fundet med Dereks ikoniske ‘Blue Steel’-look i dødsøjeblikket, hvilket får Interpol til at rekruttere Derek og hans ven, Hansel (Owen Wilson) til at infiltrere modeverdenen og sætte en stopper for uhyrlighederne. I mellemtiden bryder Dereks rival, Jacobim Mungatu (Will Ferrell), fri og vil have hævn.

Den nye trailer genbruger en del af materialet fra den trailer, der kom i november, men blandt det nye materiale er en underholdende scene mellem Derek og Mungatu, som Will Ferrells skurk slipper bedst fra. Den nye trailer åbner med Justin Theroux’ dj-karakter, der sætter et remix af ‘Relax’ på — sangen, der plagede Derek i den første film.

Udover cameos fra både Justin Bieber og ASAP Rocky byder filmen i det hele taget på et stjernespækket cast. Penelope Cruz, Kristen Wiig og Benedict Cumberbatch står også på rollelisten, mens vi ligeledes kan forvente cameos fra blandt andre Kanye West, Kim Kardashian og Skrillex.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af