Svensk stjerne medvirker i den kommende sæson ‘House of Cards’

Svensk stjerne medvirker i den kommende sæson ‘House of Cards’

Sidste år brillerede Lars Mikkelsen som en Putin-lookalike i ‘House of Cards’, og casterne bag Netflix-serien har stadig et godt øje til skandinaviske skuespillere. Nu er det nemlig bekræftet, at Sveriges Joel Kinnaman medvirker i fjerde sæson af serien, hvor vi følger Frank Underwoods kamp for at blive genvalgt som præsident.

Joel Kinnaman slog igennem i Sverige med tv-serien ‘Johan Falk’ og særligt filmen ‘Snabba Cash’. Siden har han fået en fin karriere i USA, hvor han blandt andet har spillet den amerikanske pendant til Søren Malling i genindspilningen af ‘Forbrydelsen’, ‘The Killing’, og RoboCop i ‘RoboCop’ fra 2014. Inden længe er han også snart aktuel som en del af ‘Suicide Squad’-teamet i rollen som Rick Flagg.

Hvilken rolle Kinnaman har taget på sig i ‘House of Cards’, er dog stadig uvist. Vi bliver klogere, når den nye sæson får premiere 4. marts.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.