»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Svensk stjerne medvirker i den kommende sæson ‘House of Cards’

Svensk stjerne medvirker i den kommende sæson ‘House of Cards’

Sidste år brillerede Lars Mikkelsen som en Putin-lookalike i ‘House of Cards’, og casterne bag Netflix-serien har stadig et godt øje til skandinaviske skuespillere. Nu er det nemlig bekræftet, at Sveriges Joel Kinnaman medvirker i fjerde sæson af serien, hvor vi følger Frank Underwoods kamp for at blive genvalgt som præsident.

Joel Kinnaman slog igennem i Sverige med tv-serien ‘Johan Falk’ og særligt filmen ‘Snabba Cash’. Siden har han fået en fin karriere i USA, hvor han blandt andet har spillet den amerikanske pendant til Søren Malling i genindspilningen af ‘Forbrydelsen’, ‘The Killing’, og RoboCop i ‘RoboCop’ fra 2014. Inden længe er han også snart aktuel som en del af ‘Suicide Squad’-teamet i rollen som Rick Flagg.

Hvilken rolle Kinnaman har taget på sig i ‘House of Cards’, er dog stadig uvist. Vi bliver klogere, når den nye sæson får premiere 4. marts.