Danskere dirigerer superstjerner: Se, hvem der laver film i Hollywood lige nu

Matthew McConaughey, Idris Elba, Sacha Baron Cohen, Ellen Page, Ben Kingsley og Zoe Saldana er blandt stjernerne, som danske filmskabere skal hundse rundt med i den nærmeste fremtid. Få overblikket her.

Casper Christensen og Frank Hvam

‘Klovn Forever’

1. Casper Christensen & Frank Hvam: ‘The Lesbian’

Som det blev bekendt i fiktionaliserede klæder med ’Klovn Forever’ satser Casper Christensen i disse år stærkt på en karriere i USA.

Allerede i 2013 blev det offentliggjort, at han og makkeren Frank Hvam skriver en ny komedie til ’Borat’-stjerne Sacha Baron Cohen. Filmen hedder ’The Lesbian’ og er inspireret af historien om en kinesisk rigmand, der udbød en dusør på 65 millioner dollars til den mand, der ville lykkes med at blive gift med hans datter. Hagen? Datteren er lesbisk.

Siden har vi ikke hørt meget til filmen, men vi formoder, at den stadig er i udvikling. Baron Cohen har i hvert fald brug for lidt succes efter sin seneste platkomedie, ’Grimsby’, der har floppet ved billetlugerne og fået en lunken modtagelse af anmelderne.

Baron Cohens hustru, Isla Fischer, havde i øvrigt en cameo i ’Klovn Forever’. Og så er ’The Lesbian’ faktisk ikke det eneste projekt i USA, der involverer Casper & Frank. ’Klovn: The Movie’ får nemlig et amerikansk remake med Danny McBride i hovedrollen og Todd Phillips (’The Hangover’) i instruktørstolen.

Soundvenue 1 / 11 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold