HBO aflyser ’Togetherness’ efter anden sæson

HBO aflyser ’Togetherness’ efter anden sæson

Der bliver ingen tredje sæson af ’Togetherness’. Steve Zissis og Duplass-brødrenes fine dramedy om fire midaldrende venner i midtvejskriser har fået kniven af HBO, tilsyneladende på grund af skuffende ratings.

Hvor seriens første sæson var et helstøbt, fintfølende portræt af kærlighedskvaler i og uden for ægteskabets monogami, har anden sæson haft lidt sværere ved at tage pulsen på parforholdet anno det 21. århundrede (Mark Duplass’ ægtemand er fx en ret enerverende tøffelhelt). Kritikernes hyldest har imidlertid ikke fortonet sig, og Amanda Peet og Melanie Lynskey kan ærgre sig over at miste deres karrieres måske bedste roller.

’Togetherness’ sætter sit definitive punktum, når anden sæson afrundes den 10. april. Læs skabernes reaktion herunder i en tweet fra Steve Zissis.

Annonce