Hør Matthew McConaughey og Charlize Theron i traileren til animationseventyret ‘Kubo and the Two Strings’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Charlize Theron, Ralph Fiennes, Rooney Mara og Matthew McConaughey lyder som et drømmecast. Endnu mere bemærkelseseværdigt er det, at de er samlet for at lægge stemmer til animationsfilmen ‘Kubo and the Two Strings’.

Unge Kubo (Art Parkinson, der spiller Rickon Stark i ‘Game of Thrones’) fortæller historier til sine byfæller gennem musik. En dag vækkes hans historier til live, da en ond ånd finder vej til jorden og drager på hævntogt, så Kubo må redde sig selv og sin familie. Sammen med følgesvendene Monkey (Charlize Theron) og Beetle (Matthew McConaughey) står han over for udfordringer som Moon King (Ralph Fiennes) og de onde tvillingesøstre (Rooney Mara).

Filmen er instrueret af Travis Knight, der har været med på holdene bag ‘ParaNorman’ og ‘Coraline’, der begge viste sig som særdeles vellykkede børnefilm. Og med det stemmecast skulle man nok også kunne trække et mere voksent segment med i biografen.

Filmen får dansk premiere d. 22. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af