Ny ’Warcraft’-trailer giver plads til følelserne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»For orcs, there is no other life but war«.

Det er sandt, at orker ikke er kendt for følsomhed og høj IQ, men hvis ’Warcraft’-serien skal vokse sig så stor som sine forbilleder – ’Ringenes herre’ og ’Avatar’ – er den nødt til at have en menneskelig kerne som grundlag for de buldrende CGI-orgier på slagmarken.

Den første trailer til filmen blev mødt af udtalt skepsis, fordi den ubrudte action indikerede, at den ville lide under computerspilfilmatiseringens evige fejlprioritering: Spektakel over karakterudvikling.

Imidlertid sænker den ny ’Warcraft’-trailer tempoet og dykker ned i såvel orkernes som menneskenes følelsesliv i den usandsynlige alliance mod mørkets kræfter. Filmens instruktør, Duncan Jones, stod tidligere bag det intime sci-fi-kammerspil ’Moon’ med 2 x Sam Rockwell, så man kan håbe, at han har bevaret sit blik for karakternes indre liv midt i vfx-hurlumhejet.

Spørgsmålet er nemlig, om ‘Warcraft’-filmen vil tale til andre end fans af computerspillet? Det vil vise sig, når filmen rammer biograferne den 26. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af