Oscar Isaac på vej mod ny film med ‘Ex Machina’-instruktør Alex Garland

Oscar Isaac på vej mod ny film med ‘Ex Machina’-instruktør Alex Garland

‘The Beach’-forfatteren Alex Garland har længe været kendt som en forrygende manuskriptforfatter bag sci-fi-nyklassikere som ’28 Days Later’, ‘Sunshine’ og ‘Dredd’.

Med sin instruktørdebut sidste år, ‘Ex Machina’, steg Garlands anerkendelse dog til et nyt niveau. Filmen blev ualmindeligt godt modtaget og blev også Oscar-nomineret for bedste manuskript. Her på siden fik ‘Ex Machina’ seks stjerner og en andenplads på listen over årets bedste film.

Garland har nu kastet sig over et nyt projekt, ‘Annihilation’, og nu forlyder det, at instruktøren har sikret sig Oscar Isaac til rollelisten, hvilket må glæde mange ‘Ex Machina’-fans. Også Natalie Portman og Jennifer Jason Leigh er en del af castet, der efterhånden ser imponerende ud.

‘Annihilation’ er baseret på en bog af Jeff VanderMeer om en biolog, der melder sig til en farlig og hemmelig ekspedition for at få svar om sin mands tragiske forsvinden. Der viser sig dog at være mystiske kræfter til stede i vildnisset, hvor naturens love ikke eksisterer.

»Det er en gruppe kvinder, der bevæger sig ind i et område af Amerika, der er blevet lukket af, af myndighederne«, forklarer Garland til Indiewire. »Det er en surrealistisk science fiction-roman, hvor alting ikke bliver forklaret fuldt ud. De kommer ind i det her område, hvor de finder et ekstremt underligt landskab, og hvor der foregår nogle meget mærkelige ting. Det eksisterer i en form for surrealistisk drømmetilstand«.

Annonce