Se James Franco som pilleafhængig forfatter i lovende første trailer til ‘The Adderall Diaries’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis du lidt har mistet overblikket over James Francos aktuelle og kommende projekter, er det forståeligt nok, for vi har at gøre med en ualmindeligt produktiv herre. Franco har tilsyneladende en ny film lige rundt om hjørnet hver anden uge, så du er tilgivet, hvis du ikke lige har hørt om hans rolle i den kommende crime-thriller ‘The Adderall Diaries’.

Nu er første trailer til filmen dog kommet, og den ser rimelig lovende ud. Filmen er baseret på et true-crime memoir skrevet af forfatteren Stephen Elliott og er historien om, hvordan en forfatters fascination af en højt profileret mordsag tvinger ham til at forholde sig til sin fortid.

James Franco spiller forfatteren Stephen Elliott, en tidligere succesfuld forfatter med writer’s block og en eskalerende adderall-afhængighed, som er besat af mordsagen og bruger den til at ignorere sine personlige problemer.

Han møder Lana (Amber Heard), en forførende reporter, som giver ham unik adgang til sagen. Mens deres forhold begynder, bliver Stephen pludselig kastet tilbage til fortiden, da hans far (spillet af Ed Harris fra ‘A History Violence’) dukker op. Faren er en ondsindet og hævngerrig karakter, som sætter spørgsmålstegn ved sandfærdigheden af Stephens memoir.

Mens ‘The Adderall Diaries’ – som også har Christian Slater på rollelisten – får amerikansk premiere den 15. april, er det endnu uvist, om filmen bliver vist i danske biografer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af