Se Jesse Eisenberg og Woody Harrelson i den nye trailer til den stjernespækkede ‘Now You See Me 2’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At en film om en gruppe tryllekunstner-bankrøvere skulle blive så stor en succes, som ‘Now You See Me’ fra 2013 blev, må siges at være rimelig overraskende. Og de færreste havde nok forudset, at filmen skulle blive så stor en succes, at det krævede en opfølger.

‘Now You See Me 2’ er dog godt på vej, og nu har vi fået en ny trailer til filmen, der har navne som Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Daniel Radcliffe, Dave Franco og Michael Caine på rollelisten.

Et på papiret imponerende cast, og filmens nye trailer giver da også et indtryk af, at ‘Now You See Me 2’ sagtens kunne gå hen og blive en ganske underholdende affære.

I denne omgang tager plottet filmens hovedpersoner hele vejen rundt om jorden. Et år efter, at de overlistede FBI og vandt offentlighedens beundring med deres tryllerier, vender The Four Horsemen (Eisenberg, Harrelson, Franco, Lizzy Caplan) tilbage til spotlyset for at afsløre et tech-firma med uetiske arbejdsmetoder, ledet af skurken Walter Marbry (Daniel Radcliffe), der tvinger dem til at udføre deres hidtil mest umulige heist.

‘Now You See Me 2’ får dansk premiere den 16. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af