Se Jonah Hill i første trailer for ‘War Dogs’ – ny film fra instruktøren bag ‘The Hangover’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Todd Phillips er kendt som instruktøren af skøre komedier som ‘The Hangover’-filmene, ‘Starsky & Hutch’ og ‘Due Date’. Nu er han dog på vej med en komedie, der ser ud til at have en lidt mere dramatisk kant end hans tidligere film.

‘War Dogs’ med Jonah Hill og Miles Teller er baseret på en Rolling Stones-artikel, ‘Arms and the Dudes’. Filmen handler om to venner, begge i starten af deres tyvere, som udnytter et ikke særligt kendt regeringsinitiativ, der gør det muligt for små firmaer at byde på kontrakter til det amerikanske militær.

De starter stille ud, men begynder hurtigt at lave store pengesummer og leve det gode liv. De to kommer dog ud på dybt vand, da de lander en kontrakt til 300 millioner dollars om at forsyne det afghanske militær med våben, hvilket lander dem i en konflikt med nogle meget shady typer, heriblandt den amerikanske regering.

‘War Dogs’ ser ud til at være en grovkornet komedie af den mørkere slags, som både ‘The Hangover Part III’ og ‘Due Date’ var. Traileren byder i hvert fald både på mom-jokes og en (igen) stærkt overvægtig, Gucci-beklædt Jonah Hill, der forlyster sig med automatvåben.

‘War Dogs’ får dansk premiere den 18. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af