Liam Neeson er træmonster i ‘A Monster Calls’ – se den ildevarslende trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste år hoppede Liam Neeson i en stramtsiddende dragt og indtog rollen som en kolossal træmand, og det er der kommet en film ud af, der vist ikke er nær så humoristisk, som det ellers lyder: Det fantasifulde drama ‘A Monster Calls’, hvor natur, magiske væsener og dødsangst former historien om den 12-årige Conor.

‘A Monster Calls’ er baseret på børnebogen af Patrick Ness og bragt filmisk til live af J.A. Bayona, der tidligere instruerede tsunami-filmen ‘The Impossible’ og den voldsomt skræmmende ‘Børnehjemmet’. Historien er heller ikke her den mest opløftende, da vi i ‘A Monster Calls’ følger Connors virkelighedsflugt fra sin mors terminale sygdomsforløb og klassekammeraternes uendelige mobberi. Han finder under sin flugt træmonsteret Liam Neeson, som i traileren er stærkt inciterende med Neesons dybe røst.

Felicity Jones og  Sigourney Weaver står også på rollelisten i det dystre drama. ‘A Monster Calls’ får dansk premiere 27. oktober.

Læs mere: Steven Spielberg er tilbage med kæmper og magi i ‘The BFG’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af