Ny serie baseret på karakterer fra Bob Dylan-sange på vej fra Amazon

Ny serie baseret på karakterer fra Bob Dylan-sange på vej fra Amazon

Igennem en legendarisk karriere, der i løbet af 50 år har bevæget sig gennem genrer som country, folk, blues, gospel, rock, jazz og reggae, har Bob Dylan opbygget et katalog af sange med utallige interessante karakterer, der optræder i numrene.

Og med Dylans sangkatalog gennem de seneste seks årtier som inspiration vil Amazon nu producere en tv-serie, der er baseret på karaktererne og temaerne fra Bob Dylans sange.

‘Time Out Of Mind’ er seriens titel, taget fra Dylans Grammy-vindende album fra 1997 af samme navn. Josh Wakely instruerer serien, som hovedsageligt kommer til at foregå i 60’erne og 70’ernes New York, hvor Dylans karriere tog sin spæde begyndelse i Greenwich Village-kvarteret. Dylan selv kommer dog ikke til at være en del af projektet.

Det er ikke første gang, at vi ser Dylan på det store lærred. Dokumentarfilmen ‘Don’t Look Back’ fra 1967 følger Dylan på tour i England og er en af de allerbedste musikrelaterede dokumentarfilm nogensinde. Og i 2007 fik vi Todd Haynes’ originale ‘I’m Not There’, hvor seks forskellige skuespillere (herunder Christian Bale, Cate Blanchett, Heath Ledger og Richard Gere) portrætterede Dylan gennem forskellige faser af hans karriere.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.