Oscar Isaac går fuldstændig fra forstanden i kortfilmen ‘Lightningface’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For tre år siden var Oscar Isaac ikke et navn, mange kendte. Efter rollen i ‘Drive’ i 2011 og det helt store gennembrud i Coen-brødrenes ‘Inside Llewyn Davis’ i 2013 har dette dog ændret sig drastisk.

Siden har vi set skuespilleren imponere stort i ‘A Most Violent Year’, ‘Ex Machina’ og ‘Star Wars: The Force Awakens’, ligesom han senere på året spiller forhistorisk superskurk i ‘X-Men: Apocalypse’.

Oscar Isaac har med andre ord indtaget Hollywood i stor stil, og med rette – skuespiltalentet kan ikke anfægtes. Det får vi endnu et bevis på i traileren til kortfilmen ‘Lightningface’, som Isaac har taget tid ud af kalenderen for at være en del af.

Filmen handler om en mand, der begynder at gå alvorligt op i limningen efter en særlig hændelse. Traileren giver associationer til traileren for ‘Demolition’, hvor Jake Gyllenhaals på lignende vis freaker ud og smadrer alt omkring sig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af