Steven Spielberg er tilbage med kæmper og magi i ‘The BFG’ – se den nye trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efterhånden kunne det godt tyde på, at Hollywoods sværvægtere lige er nødt til at prøve sig selv af med børnefilm med live-action og tung CGI. Martin Scorseses ‘Hugo’ og Robert Zemeckis ‘The Polar Express’ var passion projects med blandet held. Steven Spielberg har dog før mesterligt bevæget sig i barndommens land med ‘E.T’, og kan han blot halvvejs leve op til denne med sin nye film, ‘The BFG’, er det godt nyt.

Filmen er baseret på Roald Dahls eventyr og har en masse penge i raslebøssen fra Disney. ‘The BFG’ aka. The Big Friendly Giant – spillet af Mark Rylance fra Spielbergs ‘Bridge of Spies’ – bor i Giant Country, hvor han en dag får besøg af den 10-årige pige Sophie fra London. Han viser hende Dream Country, hvor han samler drømme og sender dem til børnene. Men de andre kæmper i Giant Country er knap så glade for Sophies besøg, og i deres nyfundne venskab må BFG og Sophie prøve at stoppe kæmperne.

Ruby Barnhill debuterer som Sophie, og udover Mark Rylance møder vi også Rebecca Hall fra ‘The Prestige’ og Bill Hader fra ‘Trainwreck’. Manuskriptet er skrevet Melissa Mathison, der også skrev manuskriptet til Spielbergs ‘E.T.’.

‘The BFG’, der har fået den danske titel ‘Den store venlige kæmpe’, får dansk premiere 21. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af