»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

Stream-amok i april: Luksusprostitution, verdensklassegrin og sandheden om Jon Snow

Med lovende nyskabelser og stærkt imødesete fortsættelser er april en stærk måned for seriefans. Få overblikket over, hvad du skal rydde kalenderen for at se.

1. ‘Game of Thrones’ sæson 6

Så kan vi næsten ikke vente længere. 25. april vender verdens største serie tilbage, når ’Game of Thrones’ endelig giver os svar på, hvordan Sansa og Reek klarede hoppet, om Arya Stark er gået ren Daredevil, og hvad #$@&%*! der skal ske med Jon Snow.

Afslutningen på femte sæson bød på mange cliffhangers, og hvilken vej vi bevæger os mod tronen er stadig uvis. Men det kommer ikke til at gå stille for sig i den nye sæson, hvor Cersei Lannister i hvert klart vælger vold over fred, og hvor Tyrion påminder os om, at »the great game is terrifying«. Indeed.

HBO har teaset med en plakat af bastarden og onde teasere i en grad, så det nærmer sig tortur a la Joffrey. Og så er sjette sæson jo også stedet, hvor vi for første gang skal møde Pilou Asbæk i rollen som Euron Greyjoy.

Premiere på HBO Nordic 25. april.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Advertisement