»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

‘The Wire’-forfatters nye serie ‘The Night Of’ får mørk og stemningstung første trailer

Den talentfulde manuskriptforfatter Steve Zaillian har for første gang vendt blikket mod tv-skærmen som en af hovedkræfterne bag miniserien ‘The Night Of’. Tidligere har han skrevet manuskripter til ‘Schindlers Liste’ , ‘Gangs of New York’, ‘Moneyball’ og ‘The Girl With the Dragon Tatoo’, og med ‘The Night Of’ sætter han sig også i instruktørstolen.

HBO’s nye serie er et tungsindet krimidrama, hvor en sorgløs nattefest med en tilfældig kvinde bliver til en gruopvækkende morgen med blod på hænderne og et koldt lig. Serien går i dybden med kriminalsagens processer fra afhøring til domskendelse. Krimiforfatteren Richard Price, der også skrev for ‘The Wire’, er involveret i alle seriens ni episoder, hvilket i sig selv er et godt tegn.

Rollelisten på ‘The Night Of’ består af Coen-darling John Turturro og musiker/skuespiller Riz Ahmed (‘Nightcrawler’ og snart ‘Rogue One: A Star Wars Story’).

‘The Night Of’ får premiere på den aktuelle Tribeca Film Festival og rammer den amerikanske HBO i juli. Forhåbentligt kommer den også til HBO Nordic.