Alec Baldwin i uvant sci-fi rolle i den ‘Hunger Games’-agtige ‘Andron’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alec Baldwin laver ikke tonsvis af sci-fi film. Senest har vi set ham i ‘Mission Impossible: Rogue Nation’, ‘Still Alice’ og ‘Blue Jasmine’. Men nu er muligheden der altså for at se den ældste Baldwin-bror i en uvant genre.

Traileren for ‘Andron’ giver associationer til film som ‘The Hunger Games’ og ‘Battle Royale’. En gruppe mennesker finder sig selv i en mørk, klaustrofobisk labyrint, hvor de må kæmpe for overlevelse, mens omverdenen ser på. De kan ikke huske, hvordan de er endt der, og de kan ikke engang huske deres egne navne. Den tilfangetagne gruppe må finde svar, afkode tegn og forstå koder undervejs i deres farlige rejse for at forstå Androns hemmelighed.

‘Andron’ var med på flere festivaler sidste år uden umiddelbart at gøre det store væsen af sig. Traileren virker da også til at besidde en del klichéer, men forhåbentligt er der en grund til, at en så anerkendt skuespiller som Alec Baldwin har sagt ja til at være en del af filmen.

‘Andron’ får amerikansk premiere i starten af juni, og det nok er mindre sandsynligt, at filmen rammer danske biografer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af