‘Begin Again’-instruktør basher Keira Knightley: »Jeg laver aldrig en film med supermodeller igen«

‘Begin Again’-instruktør basher Keira Knightley: »Jeg laver aldrig en film med supermodeller igen«

To Oscar-nomineringer er ikke nødvendigvis en garant for, at man er en talentfuld skuespillerinde. I hvert fald ifølge den irske instruktør John Carney, der nu fælder en ærlig dom over hovedrolleindehaveren i sit ellers anmelderroste romantiske drama ‘Begin Again’ (‘Forelsket i New York’) fra 2014, hvor Keira Knightley og Mark Ruffalo spillede henholdsvis en singer-songwriter og en musikproducer, der prøver at stable et samarbejde på benene i New York.

I forbindelse med premieren på sin nye film ‘Sing Street’ fortalte han The Independent om arbejdet på ‘Begin Again’ og i særdeleshed om, hvordan det var at arbejde sammen med Keira Knightley.

»Ikke at jeg ikke nød ‘Begin Again’, men Keira havde et entourage, der fulgte hende overalt, så det var ret svært at få lavet noget ordentligt arbejde«, fortalte Carney og forklarede, hvad han mente, var filmens største problem: »Jeg tror, problemet var, at Keira ikke var sanger og ikke spillede guitar, og det er meget svært at få musik til at virke ægte, hvis det ikke kommer fra musikere. Og jeg tror, at publikum kæmpede lidt med det i ‘Begin Again’«.

Herfra havde Carney fået blod på tanden: »Du bliver nødt til ikke at være bange for at finde ud af, hvem du virkelig er, når kameraet ruller. Keiras ting er at gemme, hvem hun er, og jeg tror ikke, at du kan være skuespiller og gøre det«.

Carney, der roste Mark Ruffalo og Adam Levines præstationer i filmen, konkluderede derefter, hvad han havde lært af ‘Begin Again’: »Jeg laver aldrig en film med supermodeller igen«, sagde han med refererence til Knightleys forsider på amerikanske modemagasiner.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold