Emma Watson bliver til Belle i Disneys ‘Beauty and the Beast’ – se den første teaser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»A tale as old as time« får en genopfriskning, når Disney griber fat i deres 25 år gamle tegnefilm ‘Beauty and the Beast’ og transformerer den til en live-action-fortælling, ligesom de allerede har gjort det med ‘Maleficent’, ‘Cinderella’ og ‘The Jungle Book’.

Live-action-udgaven er instrueret af Bill Condon (‘Dreamgirls), og Emma Watson spiller den smukke Belle, der bliver holdt fanget af udyret i hans enorme, smukke og isolerede slot. Beast bliver spillet af Dan Stevens (Matthew Crawley fra ‘Downton Abbey’) og den selvfede Gaston af Luke Evans. De livlige husgenstande Lumiere og Cogsworth er Ewan McGregor og Ian McKellen.

Første teaser afslører ikke meget. Vi bevæger os primært i gangene og salene på slottet, men det er klart, at noget lurer under overfladen, efterhånden som billederne begynder at krakelere. Og så får vi det første glimt af Emma Watson som Belle i teaseren, der også ufortrødent peger tilbage til dens tegnefilmoplæg, særligt med rosen.

‘Beauty and the Beast’ får dansk premiere 16. marts 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af