Første trailer til ‘Orange Is the New Black’ sæson 4 er landet – temperamenterne kommer i kog

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Du skal dele med os andre, homie. Det er sådan, vi sorte kommer frem i verden. Se bare på Obama. Han blev præsident, så vi andre kan være… i fængsel«.

Sådan starter traileren til den nye sæson af fængselsdramedyen ‘Orange Is the New Black’, der får premiere på Netflix 17. juni, og kan sæsonen leve op til den bidende systemkritik, der er i trailerens første sekunder, skal det nok blive en god sæson.

Traileren byder på et kærligt gensyn med alle de kendte karakterer fra Litchfield-fængslet samt tilføjelsen af flere nye ansigter. Hvad den bærende konflikt bliver i sæsonen, er umiddelbart svært at tyde, men temperamenterne kommer i hvert fald i kog, og Piper synes eksempelvis at clashe hårdt med fængslets latinamerikanske community.

Tredje sæson var en skizofren oplevelse med en meget ufokuseret første halvdel og en anden halvdel, hvor serien virkelig genfandt formen med sin svære blanding af varm humor og stort drama.

Forhåbentligt starter fjerde sæson på de kvalitetshøjder, hvor tredje slap.

Læs også: De 15 bedste dramaserier på Netflix lige nu – rangeret

Læs også: De 10 bedste komedieserier på Netflix lige nu – rangeret

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af