Mike Birbiglias hypede komedie ‘Don’t Think Twice’ får sin første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af de mest hypede film fra årets South By Southwest-festival i Austin, Texas var en ensemblekomedie om en improvisationsgruppe, der på grænsen til gennembruddet og berømmelse erfarer, at det ikke er alle, der kommer med over på den anden side. ‘Don’t Think Twice’ hedder den, og den har nu fået sin første trailer.

Filmen er instrueret af Mike Birbiglia, der længe har bidraget med sine komiske iagttagelser til podcasten ‘This American Life’, og i 2012 sprang han ud som instruktør med komedien ‘Sleepwalk With Me’, der fik ros for sin menneskelige varme og troværdige humor i historien om en komikers liv på tour.

Det er de samme roser, der er blevet tildelt ‘Don’t Think Twice’, hvor han selv spiller med over for blandt andet Keegan-Michael Key (‘Key & Peele), Gillian Jacobs (‘Love’) og Chris Gethard (‘Broad City’).

Filmen får premiere i USA 22. juli, men har endnu ikke fået en dansk biografdato. Men ud fra denne første underspillede og humoristiske trailer, så håber vi virkelig, at den kommer hertil.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af