Tom Hardy skal spille Stormtrooper a la Craig i ‘Star Wars: Episode VIII’

Tom Hardy skal spille Stormtrooper a la Craig i ‘Star Wars: Episode VIII’

Måske husker du, at Daniel Craig havde en cameo i ‘Star Wars VII: The Force Awakens’? Og nu er der så tale om en ny gæsteoptræden fra en anden prominent skuespiller i den stadigt unavngivne ‘Star Wars: Episode VIII’: Tom Hardy, der formentlig vil være knap så skjult som Craig var i ‘The Force Awakens’.

Hardy skal ifølge The Daily Express spille en First Order Stormtrooper, ligesom Craig, og den specifikke scene, han medvirker i, er allerede beskrevet ned til mindste detalje.

Hardys stormtrooper genkender Finn (John Boyega) som stormtrooper FN-2187. Finn bliver overrasket, da Hardy hilser på ham, da han frygter, at han nu er blevet fanget. Men i virkeligheden vil Hardys stormtrooper bare mindes gode tider og lykønske ham med forfremmelsen som Resistance Infiltrator.

Hvor, hvornår og hvordan, kommer der nok ikke mere information om, så det er om at holde øjne og ører åbne, når Hardy skal spottes i den nye ‘Star Wars’. Men mon ikke det bliver lidt nemmere, nu vi ved han er med?

Annonce