»Undskyld«: Den ‘Game of Thrones’-skuespiller, alle taler om, udtaler sig om det, alle taler om

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

(SPOILER ALERT: Læs kun videre, hvis du har set andet afsnit i den nye sæson ‘Game of Thrones’)

Så skete det. Ikke bare var andet afsnit af ‘Game of Thrones’ sæson 6 en fænomenal og handlingsspækket omgang, den bragte også en savnet bastardsunge, og tusinde fans’ drømme, til live. Jon Snows genoprejsning var en af de mest imødesete begivenheder i tv-året, og gensynets glæde var elektrificerende.

HBO har længe prøvet at holde genkomsten hemmelig, og særligt Kit Harington har holdt kortene tæt ind til kroppen. Nu må den 29-årige skuespiller endelig tale om seriens nye sæson uden at gå som katten om den varme grød.

I et kort videointerview med EW.com var Haringtons første besked til fansene »Undskyld! Jeg vil gerne sige undskyld for at have løjet til alle!«.

Og han fortsatte: »Jeg er glad for, at folk var kede af, han døde. Jeg tror, min største frygt var, at folk ville være ligeglade. Eller de ville sige ‘fint, Jon Snow er død’. Men det lader til, at folk har haft en sorg omkring det, der mindede om den ved The Red Wedding. Hvilket betyder, at noget, jeg gør – eller serien gør – er rigtigt«.

Læs også: Bekendelse – der er én ting ved ‘Game of Thrones’, jeg elsker mere end ‘Game of Thrones’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af