Casper Christensen og Frank Hvam er på vej med ny film – langt væk fra ‘Klovn’

Casper Christensen og Frank Hvam er på vej med ny film – langt væk fra ‘Klovn’
Foto: Joachim Ladefoged

Sidste år udkom ‘Klovn Forever’, der blev en succes, men knap så velmodtaget som ‘Klovn: The Movie’. Og det har ligget i kortene, at Casper Christensen og Frank Hvams næste projekt ikke ville kredse om deres berømte og berygtede alteregoer.

Nu har de så annonceret deres næste fælles filmprojekt, og vi er da også umiddelbart meget langt væk fra kendismiljøet omkring indre Frederiksberg. Filmen hedder ‘De første danske jordbær’, og komikerduoen skal selv spille hovedrollerne i historien, som de vanen tro selv har skrevet.

Plottet er endnu hemmeligholdt, men ifølge en pressemeddelelse kommer filmen til at foregå i 80’ernes Danmark og fokusere på »en lille gruppe excentriske pionerer, der sammen sætter sig for at gøre det umulige og skabe verdenshistorie«. Janteloven vil være filmens bærende tema, fremgår det af pressemeddelelsen.

Casper og Frank er i fuld gang med at finde de øvrige skuespillere til filmen, som går i optagelse på Fyn 22. august. Og ligesom de i ‘Klovn’-filmene overlod instruktørstolen til en erfaren komedieinstruktør, Mikkel Nørgaard, der havde instrueret store dele af ‘Klovn’-serien, har de også denne gang fundet en velafprøvet tv-mand til at styre løjerne. Jesper Rofelt har tidligere været involveret i ‘Drengene fra Angora’, ‘Krysters Kartel’, ‘Live fra Bremen’ og ‘Onkel Reje’. ‘De første danske jordbær’ bliver hans spillefilmdebut.

Filmen er planlagt til at få premiere næste forår.

Læs også: Dette interview med Frank Hvam er ikke sjovt

Læs også: Interview med Casper & Frank – alt for meget om kussetud og lidt om den nye ‘Klovn’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af