Filmverdens Zlatan’er: Hollywoods 10 største egoer

I anledningen af premieren på dokumentarfilmen om ’Den unge Zlatan’ ser vi på den svenske fodboldspillers åndsfæller i skuespillerfaget. For er der et sted, hvor det bugner med store egoer, er det i Hollywood. Vi har fundet 10 af de mest berygtede med hjælp fra både rygtebørsen og bekendelser fra Hollywoods egne.

terminator-salvation-christian-bale-1

‘Terminator: Salvation’

1. Christian Bale

Bales hengivenhed til skuespillet viser sig ikke kun i hans mange dedikerede vægtsvingninger, men også i en perfektionistisk iver, der til tider får temperamentet til at koge over. Man skal sørge for at holde sig væk, når Bales vrede slipper fri.

Én, der ikke nåede at undslippe, var Shane Hulburt, fotograf på filmen ’Terminator: Salvation’. Da han gik forbi en igangværende optagelse og strejfede Bales synsfelt, slog det klik for skuespilleren, som det kan høres i den famøse lækkede optagelse fra hændelsen. Bale svovler af og nedgør ufortrødent Hulburt, og selvom Bale har sagt offentligt undskyld, er det svært at glemme hans truende rant.

Selv Bales medskuespillere kan have svært ved at tackle ham. Sladdermediet National Enquirer rapporterede via en anonym kilde, at Natalie Portman under optagelserne til Terrence Maliks ’Knight of Cups’ var ved at få spat af skuespillerens arrogance og gentagne krav på at tage scener om, indtil han var tilfreds.

Bales ustyrlige temperament var også et fokuspunkt i bogen ’Christian Bale: The Inside Story of the Darkest Batman’, skrevet af Bales tidligere publicist Harrison Cheung, der efter at have været Bales assistent angiveligt var så medtaget, at han måtte behandles for post-traumatisk stress.

Annonce
Soundvenue 1 / 10 Soundvenue