Finalen på ‘Game of Thrones’ sæson 6 bliver seriens længste afsnit nogensinde

Finalen på ‘Game of Thrones’ sæson 6 bliver seriens længste afsnit nogensinde

Advarsel: Potentielle spoilers!

Vi mangler tre afsnit af sæson 6 i ‘Game of Thrones’, og HBO har nu offentliggjort titlerne på de sidste episoder.

Episode 8, som kommer på søndag, hedder ‘No One’ – en titel, der nærmest med sikkerhed refererer til trosbekendelsen i den hemmelige gruppe af snigmordere, som sletter alle spor fra deres tidligere liv, og er kendt som The Faceless Men. Arya Stark blev en del af gruppen i sæson 5, men forlod den i episode 6 af denne sæson, efter hun afviste deres amoralske kodeks og krav om, at hun bliver no one. Dette har bragt hendes liv i fare og ledte til et forsøg på at myrde hende i slutningen af den seneste episode.

Afsnit 9 har titlen ‘Battle of Bastards’, hvor bastards henviser til Ramsay Bolton, den ledende klan som kontrollerer Winterfell-slottet, og den genopstandne Jon Snow, som senest var set i færd med at skaffe en hær til at befri Winterfell. ‘Game of Thrones’-producerne har lovet, at sæson 6 ville inkludere den største kampscene i seriens historie, og dette ligner afsnittet, hvor slaget kommer til at foregå.

Både afsnit 8 og 9 antyder store ændringer i serien, men den største af slagsen kan komme i finalen, som har fået titlen ‘The Winds of Winter’ – en reference til den endnu upublicerede sjette bog i George R.R. Martins romanserie. Mens titlen ikke giver mange plotmæssige hints, afslører HBOs site, at afsnittet kommer til at vare 69 minutter og dermed bliver seriens længste. Finalen i sæson 4, ‘The Children’, kommer tættest på med 65 minutter.

Læs også: ’Game of Thrones’-stjernernes karrierer uden for HBO-serien – bedømt på 12-skalaen

Læs også: Anmeldelse af ‘Game of Thrones’ sæson 6 afsnit 7

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af