‘Game of Thrones-producer forklarer Arya og Varys’ rekordhurtige rejser

‘Game of Thrones-producer forklarer Arya og Varys’ rekordhurtige rejser

(Læs først videre, når du har set sjette sæson til ende)

Hvordan kom Varys fra Dorne til Meereen i et snuptag? Og teleporterede Arya sig fra Bravoos til The Riverlands for at slå Walter Frey ihjel?

Stillede du dig selv disse to spørgsmål i løbet af sæsonfinalen på sjette omgang ‘Game of Thrones’, er du ikke den eneste. Drager, trolddom og telepati er fint nok, men utroværdige rejsetider er en anden og langt mere alvorlig sag.

Så alvorlig, at ‘Game of Thrones’-producer Bryan Cogman nu har givet sig tid til at besvare gåden på Twitter.

»Åh, én ting, siden nogle har spurgt mig. De forskellige trådes tidslinjer kører ikke nødvendigvis parallelt hele tiden«, skrev han. »Det er for at undgå ting som, for eksempel, at Arya bruger fire afsnit i en båd«.

Cogman bemærkede desuden:

»Hvis folk tror, jeg er irriteret over spørgsmålet, er jeg det ikke. Jeg slog knuder på mig selv i sæson 1 for at få det hele til at gå op. Vi indså hurtigt, at det ville slå momentum ihjel, hvis vi gjorde det«.

Eftersom en hyppig kritik af ‘Game of Thrones’ netop har været de mange mellemafsnit, hvor hovedkaraktererne bevæger sig fra ét sted til et andet, og HBO næppe har ønsker om at give associationer til en russisk kunstfilm, virker det som en fornuftig disposition at skære ned på rejsescenerne.

Læs også: Anmeldelse af sæsonfinalen på ‘Game of Thrones’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af