John Carney undskylder for Keira Knightley-kritik: »Jeg skammer mig over mig selv«

John Carney undskylder for Keira Knightley-kritik: »Jeg skammer mig over mig selv«

Hvad der startede som nogle bemærkninger om Keira Knightley fra filminstruktør John Carney i et interview, blev lige pludselig en decideret skandale. Instruktøren, der havde arbejdet med Knightley på ‘Begin Again’, fik sagt nogle knapt så flatterende ord om skuespillerindens evner og personlighed, og andre instruktører og kolleger strøg straks til Twitter for at forsvare hende.

Nu har piben i den grad fået en anden lyd fra ‘Begin Again’-instruktøren, der i går gik på Twitter for at undskylde sine udtalelser. Carney fremsiger ikke ét ondt ord om Keira Knightley i sin undskyldning, men roser i stedet hendes dedikation og professionalisme og tilskriver hende oven i købet en stor del af filmens succes, mens han kritiserer sin egen arrogance og respektløshed.

Med Carneys uforbeholdne undskyldning – som du kan læse herunder – kan vi vist kalde Keira-gate for et overstået kapitel. Hvis altså ikke Keira Knightley vælger at kommentere på hele hændelsen, hvilket hun indtil videre har holdt sig fra.

 

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold