Matthew McConaughey åben over for at spille ‘True Detective’s Rust Cohle igen

Matthew McConaughey åben over for at spille ‘True Detective’s Rust Cohle igen

Matthew McConaugheys Rust Cohle var utvivlsomt det største af mange højdepunkter i Nic Pizzolattos første sæson af ‘True Detective’. Den sortsynede eksistentialist var i sandhed en dedikeret efterforsker, der havde viet sit liv til at opklare mysterier, og vi er mange, der sagtens kunne tåle et gensyn med Cohle. Inklusive McConaughey selv.

I ‘The Rich Eisen Show’ fortalte skuespilleren, at han gerne ville vende tilbage til Cohle-karakteren: »Ja, det ville jeg. Jeg har talt med Nic om det, og det skulle være i den rigtige kontekst, på den rigtige måde. Den her ting – da jeg læste det (det originale manuskript, red.), der vidste jeg inden for 20 minutter, at hvis jeg kan spille ham her, Rust Cohle, så er jeg på«, sagde han og fortsatte med en meget McConaughey’sk udtalelse:

»Jeg savner Rust Cohle, man. Jeg savner at se ham søndag aften. Jeg savner at se ‘True Detective’ søndag aften. Og jeg savner… Jeg var en glad mand, da jeg lavede det i seks måneder, for jeg var på min egen ø«.

Lige nu er ‘True Detective’s sæson tre usikker, og oven på den skuffende sæson 2 kunne det da være et stærkt kort at genintroducere den uforglemmelige Rust Cohle.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af