Se traileren til Sundance-hittet ‘Joshy’ med en perlerække af komiske talenter

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Joshy’ er en film, der ser ud til at være som skabt til Sundance-festivalen: En skiftevis sjov og alvorlig indie-film om unge mennesker, der skejer ud og formentlig opdager et par sandheder, mens de gør det.

Traileren ser hyggelig og lovende ud, og det skyldes ikke mindst, at den kan præstere et cast bestående af en række af de største talenter i den amerikanske komikergeneration, der endelig så småt er på vej efter Seth Rogen/Jonah Hill/Jason Segel-generationen.

I hovedrollen møder vi Josh, som efter en aflyst forlovelse omdanner sin polterabend til en kvalitetstur med drenge, og som spilles af Thomas Middleditch, kendt som Richard fra ‘Silicon Valley’.

Vennerne spilles af Adam Pally (‘The Mindy Project’), Nick Kroll (‘The League’, ‘Kroll Show’), Brett Gelman (‘The Other Guys’) og Jake Johnson (‘The New Girl’) samt to anerkendte instruktører, der her spiller skuespil, Alex Ross Perry (‘Listen Up Philip’) og Joe Swanberg (‘Drinking Buddies’).

Det er dog ikke pølsefest det hele, for også Aubrey Plaza (‘Parks and Recreaction’) og Jenny Slate (‘Obvious Child’) har betragtelige roller.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af