Teaseren for sæsonfinalen af ‘Game of Thrones’ er ude: »The great game is terrifying«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

(Spoilers for afsnit ni af sjette sæsons ‘Game of Thrones’)

Der var fuld knald på i gårsdagens niende episode ‘Game of Thrones’. Serien ynder at henlægge det mest actionspækkede afsnit som sæsonens næstsidste, men det betyder ikke, at der er mindre spænding omkring næste uges store sæsonfinale. Et nyt slag skal stå i tiende afsnit, men det bliver i retssalen, hvor Cersei skal dømmes af The Faith Militant (og uden mulighed for trial by combat).

Tiende afsnit har fået navnet ‘The Winds of Winter’, som er titlen på George R.R. Martins kommende bog i serien. Afsnittet bliver ikke bare sæsonens, men det længste ‘Game of Thrones’-afsnit nogensinde med en længde på hele 69 minutter, hvilket slår sæson fires ‘The Children’ med hele fire minutter.

»You’re in the great game now, and the great game is terrifying«, varsler Tyrion over for Daenerys, og hvis sidste afsnit har bare en snert af det frygtindgydende helvede, vi oplevede i niende afsnit, har vi en stor sæsonfinale i vente.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af