Fem stærke superheltinder, der fortjener deres egen film

Fem stærke superheltinder, der fortjener deres egen film
Superheltefilmene skyller over biograflærrederne, men de kappeklædte altruister er næsten alle sammen mænd. Her er en håndfuld kvindelige superhelte, der sagtens kunne bære en solofilm.

Det er en enestående tid for superheltefans verden over, for filmene om de kappeklædte helte står nærmest i kø for at ramme biograflærredet. Dog har der været en tendens til, at Hollywood har foretrukket de mandlige superhelte, mens kvinderne typisk figurerer som enten sidekick eller en sideløbende romance. Og det er en skam, da der findes adskillige heltinder, der efterhånden har fortjent deres egen spillefilm.

En af filmårets store skuffelser var ‘Batman v. Superman: Dawn of Justice’, men skal man se det fra den lyse side, introducerede filmen en af tegneseriehistoriens stærkeste kvindelige superhelte – nemlig Wonder Woman, der blev portrætteret stærkt af Gal Gadot. Wonder Woman er da også en af de heltinder, der for nyligt har fået tildelt sin egen spillefilm. Det er længe siden, hun sidst optrådte i en live-action film, og i 2017 får seerne endelig en hel spillefilm med kvindelig råstyrke.

Men hvad med alle de andre heltinder, der stadig ikke har fået tildelt deres retmæssige del af kagen? Her er fem heltinder, som vi håber at se mere til snarest.

1. Kamala Khan

Kamala Khan (Ms. Marvel) er en oplagt mulighed for at portrættere en unik kvindelig superhelt. Her er Marvels første muslimske hovedkarakter, hvilket vil give filmskaberne mulighed for at bygge bro og åbne et vindue ind til en muslimsk virkelighed i en polariseret tid. Denne unge teenager med pakistanske rødder vil kunne rykke superhelteuniverset hen i en ny boldgade, hvor både den stærke kvinde og religion vil spille en rolle i filmens udformning. Selv om hun debuterede for blot tre år siden, har Kamala Khan allerede skudt sig ind i hjertet på læsere overalt i verden, og med den lidt anderledes baggrundshistorie og synsvinkel på universet vil hun afgjort kunne klare sig fremragende på den store skærm.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Soundvenue 1 / 5 Soundvenue
Advertisement