‘Making a Murderer’ får nye afsnit

‘Making a Murderer’ får nye afsnit

Netflix’ dokumentarserie ’Making a Murderer’ fortsatte bølgen af grundvoldsrystende true crime-fænomener efter ’Serial’ og ’The Jinx’ med en skræmmende finkæmning af Steven Averys rettergang og dom. Serien blev hyldet af kritikere og publikum og sikrede sig for nylig en Emmy-nominering for ’Bedste dokumentarserie’.

Nu har Netflix annonceret, at de har påbegyndt produktionen af nye afsnit med første sæsons instruktører Laura Ricciardi og Moira Demos tilbage ved roret. Fokus vil fortsat være på den morddømte Avery, nevøen Brendan Dassey, der er dømt i samme sag, og hans forsvarer Kathleen Zellners opslidende kamp mod det rigide amerikanske retssystem – naturligt nok, da sagen langt fra er lukket.

»Vi er ekstremt taknemmelige for den store støtte til serien«, udtalte Ricciardi og Demos i den forbindelse i en pressemeddelelse. »Seernes opmærksomhed og interesse i sagen har sikret, at historien ikke er slut endnu, og vi er fuldt engagerede i fortsat at dokumentere begivenhederne, mens de udfolder sig«.

De nye episoder har endnu ikke fået en premieredato, ligesom det er uvist, hvor mange afsnit sæson 2 vil bestå af.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af