Se den spritnye, fængende trailer til Baz Lurhmanns hiphop-serie ’The Get Down’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Baz Luhrmann har for vane at smide hæmningerne over bord i stilistisk overdådige udstyrsstykker, der nogle gange forfører (’Romeo og Julie’) og andre gerne kammer over i patos (’Australia’), men instruktøren lader til at pille toppen af sit excessive udtryk i ’The Get Down’, hans kommende Netflix-serie om hiphoppens opblomstring i 70’ernes New York.

Den nye trailer til serien er akkurat som den foregående visuelt og rytmisk medrivende, men den sprudlende kærlighedserklæring til hiphoppens rebelske beats lader til at indgå i en vekselvirkning med et råt miljøportræt af South Bronx’ ludfattige, kriminalitetshærgede ghetto. Her er ikke megen pomp og pragt a la ‘The Great Gatsby’: Bydelen står bogstaveligt talt i flammer i forsmagens indledende sekunder.

Serien satser på en række unge lysende talenter heriblandt Justice Smith (’Paper Towns’), Shameik Moore (’Dope’), Jaden Smith og Giancarlo Esposito (’Breaking Bad’), mens debutanten Herizen Guardiola indtager den kvindelige hovedrolle som Mylene Cruz, der slipper sin fyrige gospel-stemme løs som en protest mod samfundets – og særligt sin strengt religiøse fars – undertrykkende dogmer.

’The Get Down’ får premiere på Netflix den 12. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af