Se ny teaser for ‘Game of Thrones’ sæson 7 – og fraklip med en storgrinende Khaleesi

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sommeren 2017 føles nok langt væk, men HBO gør, hvad de kan, for at holde liv i både buzz og hype op til premieren på syvende og sidste sæson af ‘Game of Thrones’. I går landede nemlig en ny teaser, som dog ikke rummer nogen form for plotdetaljer eller klip fra den kommende sæson, da indspilningerne som bekendt først går i gang senere i år.

Den såkaldte ‘in production-teaser’ tager os i stedet med om ‘behind the scenes’, hvor der arbejdes på rekvisitter og kostumer, imens citater fra sjette sæson skaber stemning på lydsiden. For lige at understrege, præcis hvor hemmelig syvende sæson endnu er, består det sidste klip af et manuskript med stemplet ‘Confidential’. Se med ovenfor.

En tand mere underholdende er den nye video med ‘fraklip’, som du kan se nedenfor – blandt andet med en storgrinende Khaleesi og Peter Dinklage, der kløjes i sine replikker.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Begge videoer blev delt ved den store konference Comic-Con i San Diego, hvor en stor del af ‘Game of Thrones’-castet deltog, heriblandt John Bradley (Samwell Tarly), Isaac Hemptstead Wright (Bran Stark), Kristian Nairn (Hodor), Iwan Rheon (Ramsay Bolton) og Sophie Turner (Sansa Stark), samt showrunnere David Benioff og D.B. Weiss og instruktør Miguel Sapochnik.

Alle skuespillere understregede, at de intet ved om finalesæsonen, men de funderede lidt over deres karakterers videre færd. Blandt andet blev Sophie Turner spurgt ind til Sansas forhold til Jon Snow, efter at han blev udråbt til King of the North, og hun bedyrede, at Sansa ikke synes, at Snow har den ‘intellekt, viden og erfaring’, som Sansa har, og at hun ikke nødvendigvis er klar til at støtte Snow i hans kamp for The Iron Throne.

Læs også: ‘Game of Thrones’ sæson 7 får premiere næste sommer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af