Tom Hiddleston og Brie Larson konfronterer afsindigt stor King Kong i ny trailer til ‘Kong: Skull Island’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den originale film om den monstrøse gorilla King Kong fra 1933 er blevet udsat for flere genindspilninger, senest Peter Jacksons ‘King Kong’ fra 2005, men i 2017 følger endnu en version – som umiddelbart først og fremmest adskiller sig fra sine forgængere ved, at selve titelpersonen er større end nogensinde før. Som i rigtig, rigtig stor.

Det viser den nye trailer til Jordan Vogt-Roberts ‘Kong: Skull Island’, som blev offentliggjort i går lørdag til Comic-Con-konferencen i San Diego. Også selve filmens plot skiller sig ud fra de andre film, hvor King Kong bortfører en sagesløs blondine fra en amerikansk ledet ekspedition og til slut omkommer i New York City. I ‘Kong: Skull Island’ begiver en krigsfotograf og en eks-soldat – spillet af et stjerneteam i form af Brie Larson og Tom Hiddleston – sig ud på en fatal rejse rundt på King Kongs ensomme øparadis sammen med et hold opdagelsesrejsende bestående af blandt andre Samuel L. Jackson og John Goodman. Der er umiddelbart dømt mere action end romantik.

‘Kong: Skull Island’ får amerikansk premiere den 10. marts 2017.

Læs også: Mads Mikkelsen vækker skræk og rædsel i ny trailer til ‘Doctor Strange’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af