Anne Hathaway og Rihanna joiner Bullock og Blanchett i ‘Ocean’s Eleven’-spinoff

Anne Hathaway og Rihanna joiner Bullock og Blanchett i ‘Ocean’s Eleven’-spinoff

Der udbrød ramaskrig, da det i sin tid blev offentliggjort, at der var et ‘Ghostbusters’-reboot på vej med kvinder i de bærende roller. Selvom den nu er ude og ikke indtjener som forventet (rygterne om en potentiel 2’er er efterhånden aflivet), så fik Kristen Wiig, Kate McKinnon, Melissa McCarthy og Leslie Jones uden tvivl bevist, at kvinder snildt og effektivt kan fange spøgelser og lave solide film undervejs.

Endnu et kvindebesat remake stormer nu frem i Hollywood. Steven Soderberghs udgave af ‘Ocean’s Eleven’ med Brad Pitt og George Clooney, der selv var et remake af en film med samme titel fra 1960 med Frank Sinatra og Dean Martin i hovedrollerne, tjener som inspiration til en spin-off med arbejdstitlen ‘Ocean’s Ocho’ (‘Ocean’s Eight’), hvor det nu er kvinderne, der skal stå bag de overlegne heists og elegante snydestrategier, som kendetegner serien.

Filmens førende fruer er Sandra Bullock og Cate Blanchett, der skal lede holdet, som indtil videre har bestået af Helena Bonham Carter og Mindy Kaling (’The Mindy Project’). Nu kan The Hollywood Reporter føje flere skuespillerinder til rollelisten, som de bekræfter at Anne Hathaway, Rihanna og den amerikanske rapper Awkwafina alle figurerer på til den nye film.

Det efterlader én plads tilbage på det allerede spraglede, men stærke ensemble, der i sin egen kvindelighed udstråler særdeles meget mangfoldighed. Filmen, der vil blive instrueret af Gary Ross (’The Hunger Games’, ‘Free State of Jones’), mens Soderbergh selv producerer, skulle gerne påbegynde optagelserne, efter at Soderbergh afslutter sin egen film ‘Logan Lucky’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af