Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Ben Affleck teaser skurken til kommende Batman-film i kryptisk Twitter-video

Ben Affleck teaser skurken til kommende Batman-film i kryptisk Twitter-video

Siden at det i april officielt blev bekræftet, at Ben Affleck skulle skrive, instruere og spille flagermusen i en kommende Batman-film, har den eneste udvikling været rygtet om, at J.K. Simmons skulle spille politikommissær Gordon.

Nu har Affleck selv lagt en ny kryptisk teaser op på Twitter, som kan ses her:

Teaseren lader til at afsløre skurken Deathstroke som værende den kommende skurk i Afflecks Batman-film. Det vides endnu ikke, hvem der skal spille Deathstroke, men skurken er kendt som den bedste snigmorder i hele DC-universet og dermed en værdig modstander til Batman.

Deathstroke er også kendt under sit alter ego Slade, og som vi også kan se i teaseren, er han udstyret med en rimelig heftig udrustning. Derudover har han ti mænds styrke, er i stand til bruge op til 90% af sin hjerne samtidig og har helende blod, som gør at han kan komme sig hurtigt efter skader.

Ben Affleck selv har ikke kommenteret yderligere på det, og derfor er det også uvist om Deathstroke allerede vil blive introduceret i den kommende ‘Justice League’-film til 2017, eller om vi skal vente på Batmans solo-reboot, som endnu ikke har fået sat en dato.

Læs også: Batfleck samler superhelteholdet i første trailer til ‘Justice League’

Advertisement