Ben Affleck vækker Agatha Christie-mysterie til live både foran og bag kameraet

Ben Affleck vækker Agatha Christie-mysterie til live både foran og bag kameraet

Passerer du Ben Afflecks IMDB-side på din kommende internetsøgning, vil du erfare, at den arbejdsomme skuespiller har et utal af ‘Batman’ og ‘Justice League’-projekter på tapetet, herunder den Batman-film, han selv står til at instruere. Derudover har han just afsluttet optagelserne til sit forbudstidsdrama ‘Live by Night’ og er herhjemme aktuel i oktober som hovedrollen i thrilleren ‘The Accountant’.

Alligevel har Hollywoods godhjertede idealist og hardcore fanboy taget endnu et projekt under vingerne. Krimiforfatterinden Agatha Christie er blevet hot i filmbyen, og Affleck skal ifølge Deadline instruere en af hendes fortællinger, som dog allerede er blevet filmatiseret af en af filmhistoriens tunge drenge.

Billy Wilders ‘Witness For The Prosecution’ med Tyrone Power, Marlene Dietrich og Charles Laughton fra 1957 var nomineret til hele seks Oscars, og det er denne Christie-novelle, Ben Affleck både skal instruere og medvirke i. Historien følger Leonard Vole, som bliver hovedmistænkt, da den rige enke Emily French pludselig dør efter at have tilskrevet Vole sin formue.

Med alle de projekter, Affleck har linet op, må vi dog nok erkende, at der kommer til at gå et par somre eller flere, før hans ‘Witness For The Prosecution’ når biograferne.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af