Duplass-brødrene på vej med ny HBO-serie om hotelværelsers magi

Duplass-brødrene på vej med ny HBO-serie om hotelværelsers magi

Selvom Duplass-brødrenes vellykkede par-dramedy ‘Togetherness’ tidligere på året fik kniven efter anden sæson og nedadgående seertal, så er Jay og Mark Duplass stadig i kridthuset hos HBO. Tilbage i 2015 underskrev de en to-årig kontrakt med kanalen, der bragte ‘Togetherness’ videre til en anden sæson, sikrede to sæsoner af animationsserien ‘Animals’, og nu leverer de endnu et nyt projekt.

Brødrene har en ny komedieserie på tegnebrættet med titlen ‘Room 104’. Allerede døbt som en antologiserie, følger man et helt almindeligt værelse på et helt almindeligt amerikansk hotel, og de mange mennesker der ryger ind og ud af det. I følge The Hollywood Reporter begynder optagelserne inden længe, og serien vil få premiere i 2017.

Duplass-drengene, der vil tjene som executive producere, siger om projektet: »Vi har alle set historier i de her skumle moteller og luksus resorter, men i mange år har vi været fascineret af de sjove, mærkelige, sørgelige, absurde ting, der sker i hotelkæderne tæt på lufthavnen. Det er det ‘Room 104’ går efter… at finde magi i det øjensynligt almindelige«.

Den idé lyder umiskendeligt som Duplass-brødrene, der altid har efterstræbt at finde i komik i det hverdagslige og skabe gribende fortællinger undervejs.

Annonce