Fransk kassesucces ‘De urørlige’ genindspilles med Bryan Cranston og Kevin Hart

Fransk kassesucces ‘De urørlige’ genindspilles med Bryan Cranston og Kevin Hart

Historien om en ghettobosiddende, halvkriminel ung mands venskab med en kørstolssiddende akademiker blev til en af Frankrigs mest indtjenende film nogensinde. ‘The Intouchables’, der fik den danske titel ‘De urørlige’, introducerede fransk films kvalitet for mange, og det var især Omar Sys og François Cluzets ustyrligt gode kemi, der løftede filmen.

Hollywood har besluttet sig for at genskabe den ellers rimeligt fuldente film, og det bliver med et temmeligt spøjst makkerpar i hovedrollen. Deadline.com kan fortælle, at Bryan Cranston og Kevin Hart skal spille de to mænd, mens Neil Burger (‘The Illusionist’, ‘Limitless’, ‘Divergent’) forlader spændingsfilmene for en stund for at instruere dette vaskeægte komediedrama.

Cranston og Hart må siges at være en interessant sammensætning med den Oscar-nominerede storstjerne over for den oftest mere plathumoristiske stanup-komiker Kevin Hart. Men der er næppe nogen længere, der er i tvivl om, hvor exceptionelt god humor ‘Breaking Bad’-stjernen Cranston har, og Hart har også vist sig skarp til både sæsonens prisuddelinger og i late-night-værternes regi. Måske er det ikke så ringe endda.

Optagelserne til filmen starter i New York i januar. Så om man vil det eller ej, så byder Hollywood på endnu et remake, men måske kan det specielle cast puste nyt liv i den franske succes.

Læs også: On demand: 5 film der undergraver dine fordomme om fransk film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af