Hemmelighedsfuld Michael Moore kender »med sikkerhed« Donald Trumps intentioner

Hemmelighedsfuld Michael Moore kender »med sikkerhed« Donald Trumps intentioner

 

Det er en fast del af den amerikanske præsidentvalgkamp, at diverse kendisser som skuespillere og sangere giver deres officielle støtte til en af de to præsidentkandidater.

Men det hører til sjældenhederne, at en af disse kendisser har informationer om kandidaternes kampagne og dybeste motiver. Det er dog alligevel det, dokumentarinstruktøren Michael Moore hævder at have i et åbent brev på sin hjemmeside.

Her skriver han, at han »med sikkerhed ved« (»know for a fact«), at Donald Trump slet ikke vil være præsident.

»Jeg siger ikke, hvordan jeg ved det«, fortsætter Moore.

»Men der er visse mennesker, der læser dette nu, de ved, hvem de er, og de ved, at hvert ord, jeg skriver herunder, faktisk har fundet sted«, skriver Moore kryptisk.

Michael Moore, der har lavet stærkt kritiske og politiske dokumentarfilm som ’Kapitalismen: en kærlighedshistorie’, ’Fahrenheit 911’ og ’Bowling for Columbine’, støtter offentligt Hilary Clinton og har generelt været ekstremt kritisk over for Donald Trump, men det er alligevel overraskende, at han skulle vide noget, ingen andre endnu har opsnuset.

I brevet på sin hjemmeside skriver han, at Trump kun stillede op som republikanernes præsidentkandidat, fordi han var utilfreds med sin løn på kanalen NBC, hvor han var været vært for realityprogrammet ’The Apprentice’, der også har været sendt i Danmark, for på den måde at have noget at forhandle med. Tidligt i sin kampagne fyrede NBC ham dog for hans racistiske bemærkninger om mexicanske immigranter, og så var der ingen vej tilbage for Trump.

»Og så… Man kan se, da det endeligt går op for ham … at ‘Shit!’. Åbenbaringen: ’Jeg bliver republikanernes præsidentkandidat – og mit rige, smukke liv er f#*@ing slut’«.

De sidste tre uger er har Donald Trump så haft den ene møgsag efter den anden på grund sine kontroversielle udtalelser, og i meningsmålingerne er han langt efter Hilary Clinton. Og det mener Michael Moore er helt bevidst.

»Måske har nedsmeltningen de seneste tre uger ikke været tilfældig. Måske er det hele en del af hans strategi for at komme ud af et kapløb, han aldrig havde planer om at fuldføre overhovedet«.

Læs også: John Oliver nakker ‘sarkastiske’ Donald Trump i skarpt segment 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af