‘Homeland’ får forlænget levetid: Sæson 7 og 8 bekræftet

‘Homeland’ får forlænget levetid: Sæson 7 og 8 bekræftet

Det er ikke altid, at det rent kunstnerisk er frugtbart at forlænge en dramaserie i det uendelige – det kræver i hvert fald, at serien undervejs formår at genopfinde sig selv, så dens fortsatte relevans og berettigelse ikke står til diskussion.

En sådan serie har Showtimes ‘Homeland’ været til og med den nyeste femte sæson, og derfor er det også en god nyhed, at den politiske thriller med Claire Danes i centrum er blevet forlænget med en syvende og en ottende sæson.

I første omgang kan vi se frem til sæson 6, der tidligere er blevet annonceret til at få premiere i januar 2017. Sæson 6 vil ligesom den forrige sæson forholde sig til aktuelle politiske begivenheder og tendenser i verdenssamfundet – denne gang befinder vi os som i seriens første sæsoner i USA under og i kølvandet på det forestående præsidentvalg. Dog med en fiktiv kvindelig præsident som omdrejningspunkt.

Optagelserne vil blive påbegyndt i denne måned i New York.

Læs også: Ny sæson af ‘American Crime Story’ handler om orkanen Katrina

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold