Hvor gik det galt? Skodskurkene i ’Suicide Squad’ vurderet

Hvor gik det galt? Skodskurkene i ’Suicide Squad’ vurderet

Den var så hypet, men alligevel er det tilsyneladende gået galt. ’Suicide Squad’, der er baseret på DC Comics-tegneserien af samme navn, ligger på elendige 26% på Rotten Tomatoes, der samler positive og negative anmeldelser på film, og vores egen anmelder var heller ikke begejstret. Filmen, hvori en flok af de værste superskurke tvinges til at arbejde sammen, solgte mange billetter i sin åbningsweekend i USA, men siden er billetsalget faldet med 67%, hvilket er rekord. Men hvor gik det galt for en film med Will Smith, Jared Leto og Margot Robbie (Ben Affleck i en lille rolle som Batman)?

Vi går grundigt til værks og undersøger sagen ved at vurdere samtlige de vigtigste superskurke (og en enkelt superhelt) i filmen.

Amanda Waller

Uden den højtstående og benhårde embedsmand Amanda Waller var der ingen film. Det er hendes idé at tvinge arresterede skurke til at bruge deres kræfter mod endnu værre skurke.

I tegneseriernes verden har Waller optrådt som både antagonist og protagonist og er derfor bedst kendt som en antihelt, der af og til hjælper superheltene. Hun er en hensynsløs, manipulerende og super intelligent embedsmand, der vil gøre alt, hvad der står i hendes magt for at holde verden sikker fra trusler med superkræfter. Dette indebærer The Suicide Squad, men ”The Wall” har også givet grøn lys til endnu mere etisk tvivlsomme projekter, som eksempelvis at klone Batman!

Hun er heldigvis også én af filmens klart bedste karakterer og bliver spillet tilpas hårdhudet af Viola Davis. Hun fremstår som en selvsikker og dødsensalvorlig power-lady og hendes kolde mimik og truende bemærkninger, giver hende så meget pondus, at det virker sandsynligt, at hun kan tæmme en håndfuld banditter og få dem til at makke ret.

Annonce
Soundvenue 1 / 11 Soundvenue