Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Instagram-post antyder Khal Drogos tilbagekomst til ‘Game of Thrones’

Instagram-post antyder Khal Drogos tilbagekomst til ‘Game of Thrones’

‘Game of Thrones’ er kendt for at dræbe sine karakterer, men også for at genoplive dem igen ved en senere lejlighed, hvilket ser ud til at blive tilfældet for dragemoderen Daenerys Targaryens afdøde husbond, Khal Drogo.

Det tyder det i hvert fald på ud fra det Instagram-post, som Jason Momoa, der spillede Khal Drogo i serien, har lagt op. Her ses Momoa på druk med de to showrunners på ‘Game of Thrones’, David Benioff og D.B. Weiss, på en bar i Irland, hvor næste sæson netop er i gang med at blive optaget.

Selvom vi måtte sige farvel til Khal Drogo allerede i første sæson af ‘Game of Thrones’, hvor han blev forgiftet, er det de færreste fans, som har glemt ham, og derfor er det også spændende at se, om disse rygter ender med at blive bekræftet i den kommende sæson af ‘Game of Thrones’.

Syvende sæson af ‘Game of Thrones’ har premiere på HBO juni 2017 og er blevet kortet ned fra de sædvanlige ti afsnit til syv, mens den ottende og sidste sæson er kortet helt ned til seks.

Læs også: Chokeret Maisie Williams reagerer på kommende ‘Game of Thrones’-sæson på Twitter

Læs også: ‘Game of Thrones’-skabere løfter lidt af sløret for næste sæson

Læs også: HBO bekræfter: Ottende sæson af ‘Game of Thrones’ bliver den sidste

Advertisement