Jean-Claude Van Damme henter avisen på Segway i trailer til satirisk biografi-serie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Livet som glemt filmstjerne, kampsportslegende og mangemillionær virker ikke helt tillokkende. I hvert fald ikke, hvis man skal tro traileren til ’Jean-Claude Van Johnson’, en tv-seriepilot, der får premiere på Amazon Prime i dag.

Den belgiske filmstjerne Jean-Claude van Damme med tilnavnet ’The Muscles from Brussels’ spiller falleret actionhelt og kampsportsstjerne – en rolle der ikke er helt ulig hans egen nuværende karrierestatus – der tager et job som undercoverdetektiv med det med hemmelighedsfulde navn Jean-Claude Van Johnson, der bruger sin erfaring fra film til at fange skurke.

Traileren viser humoristisk den engang så rørige Van Damme køre på Segway for at hente avisen med en affaldstang for derefter at varme en af mange Pop-Tarts med jordbærsmag i mikroovnen og slumpe hen i en stol, hvor han med foragt læser branchebladet Variety.

Jean-Claude van Damme har tidligere flirtet med det selvudleverende i filmen ’JCVD’, hvor den tidligere actionhelt havner midt i en gidseltagning og på meta-vis reflekterer over sit eget liv.

’Jean-Claude Van Johnson’ ligner en serie, vi rigtigt gerne så blive samlet af en streamingtjeneste, der er tilgængelig i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af