Jon Favreau skal instruere første afsnit af Seth MacFarlanes komediedrama i rummet

Jon Favreau skal instruere første afsnit af Seth MacFarlanes komediedrama i rummet

Siden Seth MacFarlane slog igennem med ‘Family Guy’, har han udfordret sig selv med alt fra spillefilm, som komedierne ‘Ted’ fra 2012 og ‘A Million Ways to Die in the West’ fra 2014, til at være vært for Oscarshowet  i 2013. Nu bevæger han atter ind i nyt territorium som skaber af sin første  serie uden tegnede figurer.

Serien hedder ‘Orville’ og foregår 300 år ude i fremtiden, hvor holdet på et rumskib er sat på en udforskningsekspedition. Jon Favreau, som kommer direkte fra at have instrueret den biografaktuelle genindspilning ‘Junglebogen’, er netop blev tilknyttet som instruktør på ‘Orville’, skriver Empire (link). Favreau har blandt andet også instrueret storfilm som de to første ‘Iron Man’-film og er også fast executive producer på alle Marvels ‘Avengers’-film.

På rollelisten er indtil videre kun Seth MacFarlane selv, som også spillede hovedrollen i sin film ‘A Million Ways to Die in the West’, og en række ukendte navne som Scott Grimes, J. Lee, Peter Macon og Adrianne Palicki, der primært har været med i mindre roller i forskellige film og tv-serier såsom ‘Justified’, ‘Shameless’ og ‘John Wick’.

Seth MacFarlanes ultimative talent ligger i komikken, og ikke overraskende er ‘Orville’ også sat til at være et komediedrama i rummet. Hans tidligere spillefilm har kun været jævnt underholdende, men det kan være, at serieformatet giver ham det nødvendige råderum til at skabe en velfungerende komisk serie på niveau med hans tegnede succeser som ‘Family Guy’, ‘The Cleveland Show’ og ‘American Dad!’.

‘Orville’ er sat til at have premiere i 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af